coachsvarven

coachsvarven

Vinnande ledarskap

Lite om allt som jag vill få ur mig. Mycket handboll och ledarskap blir det:-)
www.patriksvarven.se har mer att erbjuda!

Uppdrag EM

HandbollPosted by Patrik Svarvén Thu, December 15, 2016 13:34:21

EM-uppdraget är slut för min del,

Jag blev oerhört stolt när Evert Berglund och Frank Ström frågade mig om att vara ordförande i Stockholm för Hovet arrangemanget.

Min intention med uppdraget var att få publiken att längta tillbaka och att spelarna skulle känna sig som idoler.

Många möten, aktiviteter och planeringar senare så är det nu över. Vi lyckades få ett publikstöd av 17 000 personer. Jag vill tro att de flesta som var på plats gillade inramningen och fick en känsla av att komma tillbaka. Inför sista matchdagen ringde jag 8st ledare och gav dem möjligheten att köpa biljetter till torsdagens matcher. De flesta av spelarna hade varit på plats på söndagen, dessa 8 ledare köpte 201 biljetter inom 2 timmar. För mig blev det ett bevis för att publiken ville komma tillbaka.

Vad jag hört från de spelare i landslaget jag pratat med och läst i media, så var dom väldigt nöjda. Att våra landslagsstjärnor tog massor av tid till autografer och selfie gjorde sitt till att dom blev älskade av fansen.

Vårt egen arrangemang har fortfarande inte utvärderat ordentligt, det kommer ske i januari tillsammans med hela gruppen.

Göran Härngren som jobbade med Volontärerna gjorde ett så nära perfekt jobb som går. Förberedelser utbildning och genomförande var av riktigt hög klass.

Jan Erik Friberg har varit en fantastisk ambassadör i vårt förarbete inför EM med flera aktiviteter runt om i Stockholm. EM-veckan hade han en betydande roll både för tävling och logistik runt och på arenan. Ett fantastiskt jobb som bäddade för nöjda och glada arrangörer och deltagare.

Jakob Jansson har med sin kometens inom sociala medier och marknadsföring bidragit stort till att vi fick 17 000 besökare.

Många många fler har självklart varit med, men ett extra stort tack till ovan nämnda!!